5.9.09

Max original pub

Když slavil Martin čtvrt století, tak přes očekávání dostatku zobání během večera, je základem každé pořádné kalby pěkně naplněný žaludek aby bylo na co pít. Po několika minutovém dohadování s Lukášem jsem se nakonec zhodli na Maxu. Oba jsme tam již byli a bylo to blízko k místu konání akce.

Atmosféra:
Jak už napovídá samotný název Max original pub, restaurace si zakládá na nevšedním prostředí. Interiér je z valné většiny ve dřevu a obsahuje několik terárií s leguány nebo něčím tomu velmi velmi podobným. V době návštěvy je Max zapojen do nějaké charitativní akce na podporu zemí třetího světa, takže na Vás z každého koutu kouká nějaké zabijské děti. A na baru si můžete za nerozumný peníž koupit jejich vlastnoručně vyrobené korále :)

Jídlo:
Jídlo tu je opravdu výborné, dal jsem si marinovaný kuřecí steak s bylinkovým máslem, jako přílohu velké hranolky a velmi si pochutnal. Steak byl servírován zvlášť na větším kulatém talíři, na kterém byl symetricky dozdoben oblohou a podlitý šťávou. Na oko i chuť velmi příjemné.

Nápoje:
Standardní nabídka alko i nealko nápojů. Z piva si tu můžete dát, točený Staropramen 10/12, Stellu nebo Hoegaarden. Absence míchaných nápojů.

Jídelák:
Celkem netradiční papírový jídelní lístek z třikrát přeloženého kartonu formátu A2. Výběr tak akorát od všeho.

Obsluha:
No fakt bída :( Jako, že tu obsluha není nic extra i když je docela pohledná :) jsem si všiml už při předchozích návštěvách ale tentokrát to byl vrchol. Byli jsme v restauraci úplně sami. Přesto jsem si na pivo počkal minimálně 5min. a i když jsme výslovně chtěli jídelní lístek, obsluha nějak neměla zájem si pro něho přijít zpět a třeba nám nechat objednat. Po pár posunkách a pohledech na obsluhu slečna přišla a konečně, jsme si objednali. Celkově žádná vřelost.

Rychlost:
Jak již jsem řekl na to, že jsme byli v restauraci sami, tak žádná sláva. Ale co se týče kuchyně tak pohoda do 15min. jídlo na stole.

Čistota:
Standard.

WC:
Nic moc, stísněné, vůbec nekorespondující s okolním prostředím. Jeden pisoár je rádoby pozlacený s nápisem VIP. Pamatuju i dobu, kdy tam bývalo 5cm vody a chcanek, takže tentokrát zlepšení :) nicméně dlouhodobě silný podprůměr.

Cena:
Celkem solidní ceny za nadprůměrně dobré jídlo.

Celkem:
Nebýt nepříliš kvalitní obsluhy a tragických hajzlů, jednalo by se o velmi příjemné místo pro víc druhů příležitostí. Takto je to pro mě lehce nadprůměr, především díky kvalitní kuchyni.


Max original pub
Telefon: (+420) 541 217 392
Web
Na mapy.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat