Včera večer v Psovi u pivka padla řeč i na můj systém hodnocení v procentech. Musím uznat, že střílet od pasu procenta asi není úplně objektivní přístup. Sto možných hodnot je moc, časem by přestaly být nějaká hodnocení objektivní a špatně se to škáluje. Dal jsem tedy na Milanovy rady a zavedl systém s nižším a lichým počtem stupňů a to 7.
Hodnotit tedy budu ve hvězdách od jedné do sedmi s následujícím významem:
- úplně nejvíc nejlepší :-)
- průměr :-|
- úplně nejvíc nejhorší :-(
Záleží na třídě kam se restaurace staví a jak se v ní chová! Dále na kategorii, takže v určitých kategoriích může být nejlepší i celkově slabší podnik. Stejně tak skvělý podnik může obdržet silně podprůměrné hodnocení za určité služby.
Celkové hodnocení není ani tak úplně průměrem jednotlivých kategorií, jako spíš celkový dojem a spokojenost z návštěvy.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat